Κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε πανελλαδική κατάληψη των δημαρχείων - iefimerida.gr

Κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε πανελλαδική κατάληψη των δημαρχείων

Κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε πανελλαδική κατάληψη των δημαρχείων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναμική κινητοποίηση έχει προγραμματίσει για αύριο η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς τα μέλη της θα προχωρήσουν από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης σε πανελλαδική κατάληψη όλων των δημαρχείων.

Τις ώρες αυτές, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε γενικές συνελεύσεις τους εργαζόμενους, προκειμένου να ενημερωθούν για τα «νέα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης και της Τρόικα και να προετοιμασθεί η συμμετοχή στις επερχόμενες κινητοποιήσεις».

«Ο αγώνας για να μην περάσουν τα νέα, βάρβαρα μέτρα που μας οδηγούν πλέον όλους στην κοινωνική καταστροφή και για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά των μνημονίων είναι καθημερινός, επίμονος και χρειάζεται τη συμμετοχή όλων. Γι αυτό η επιτυχία των παρεμβάσεών μας είναι πλέον υπόθεση όλων μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ