Tι κρύβεται πίσω από το μυστικό νυχτερινό ραντεβού Μακρυπούλια-Λάτσιου; - iefimerida.gr

Tι κρύβεται πίσω από το μυστικό νυχτερινό ραντεβού Μακρυπούλια-Λάτσιου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε το ραντεβού της Ζέτας Μακρυπούλιας με τον Γιάννη Λάτσιο ένα βράδυ στα γραφεία του Ant1. Εκεί που, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, οι σχέσεις των δυο αποκαταστάθηκαν πλήρως.

Η ξαφνική ματαίωση του Dancing with the stars την προηγούμενη σεζόν (για την οποία η Ζέτα Μακρυπούλια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και μάλιστα την μέρα που θα απαντούσε αν θα δεχόταν το «ψαλίδισμα» στο μισθό της) ήταν η αιτία που είχαν ψυχρανθεί οι δυο τους για πολύ καιρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso η Ζέτα ενοχλήθηκε καθώς είχε απορρίψει αρκετές θεατρικές προτάσεις για να είναι στο show και έμεινε ξεκρέμαστη.

Όλο αυτό είναι πλέον παρελθόν καθώς φέτος ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγει το show τον Νοέμβριο. Οπότε ο Γιάννης Λάτσιος κάλεσε την Ζέτα Μακρυπούλια στα γραφειά του καναλιού για να συζητήσουν.

Εκεί ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού φέρεται να εξήγησε στην ηθοποιό τις ακόμη μεγαλύτερες οικονομικές δυσκολίες, με εκείνη να ανησυχεί ότι θα επαναληφθεί το περσινό σενάριο και τελίκα το Dancing with the stars δε θα βγει ούτε φέτος στον αέρα.

Εννοείται πως κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η αμοιβή της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ακόμη πιο μειωμένη.

Πάντως το γενικότερο κλίμα της συζήτησης ήταν καλό, με κατανόηση και διάθεση συννεόησης και από τα δυο μέρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ