Ρουπακιώτης: Είμαι μέλος της κυβέρνησης, όχι μαθητής για να μου τραβήξουν το αυτί - iefimerida.gr

Ρουπακιώτης: Είμαι μέλος της κυβέρνησης, όχι μαθητής για να μου τραβήξουν το αυτί

Ρουπακιώτης: Είμαι μέλος της κυβέρνησης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ότι η Τρόικα ζητά και άλλο αίμα από τον ελληνικό λαό προκάλεσε αντιδράσεις. Μάλιστα ο κ.Ρουπακιώτης ερωτώμενος αν από την κυβέρνηση του τράβηξαν το αυτί για αυτές τις δηλώσεις απάντησε «Δεν καταλαβαίνω γιατί να μου τραβήξει κανείς το αυτί, δεν είμαι μαθητής, είμαι μέλος της κυβέρνησης και βρίσκομαι σε πλήρη αρμονία με τις ανάγκες της κοινωνίας».

Μιλώντας στο Mega ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στις κατηγορίες που του προσδίδει η αντιπολίτευση ότι τις δηλώσεις ότι «η Τρόικα ζητά αιματηρές περικοπές» τις χρησιμοποιεί ως άλλοθι για ενδοκυβερνητικά παιχνίδια, ο κ.Ρουπακιώτης είπε «είναι τέτοια η αμεσότητα και ο αυθορμητισμός μου και δεν παριστάνω κάποιον που δημιουργεί άλλοθι, είμαι μέλος της κυβέρνησης, αλλά δεν λησμονώ πως η καρδιά της Ελλάδος είναι οι άνεργοι και οι νεόπτωχοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ