Πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League κόντρα στη Σάλκε - iefimerida.gr

Πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League κόντρα στη Σάλκε

Πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σάλκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Σάλκε υποδέχεται ο Ολυμπιακός (21:45, NS1) στο «Καραϊσκάκη» τον πρώτο αγώνα του για τον δεύτερο όμιλο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν στην διοργάνωση με το «δεξί» απέναντι στην ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους, αλλά και την ευνοϊκή παράδοση απέναντι σε γερμανικές ομάδες (τέσσερις νίκες εντός έδρας σε ισάριθμα παιχνίδια). Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, στο ντεμπούτο του σε αγώνα τoυ Τσάμπιονς Λιγκ, προβληματίζεται για δύο θέσεις στην αρχική ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν ο Κοντρέρας ή ο Μανωλάς, ο Σιόβας και ο Χολέμπας. Η τριάδα στην μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Μοντέστο, Μανιάτη και Ιμπαγάσα, δεξιά θα αγωνιστεί ο Αμπντούν, αριστερά ο Μασάδο, με τη θέση του να διεκδικεί και ο Φουστέρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζιμπούρ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ