Η Μελέτη αποκαλύπτει το προσωπικό όνειρο που δεν έχει εκπληρώσει ακόμα - iefimerida.gr

Η Μελέτη αποκαλύπτει το προσωπικό όνειρο που δεν έχει εκπληρώσει ακόμα

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει το προσωπικό όνειρο που δεν έχει εκπληρώσει ακόμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το γάμο, τον έρωτα, αλλά και το τρέιλερ της εκπομπής της που έλαβε αρνητικές κριτικές μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ αποκάλυψε ποιο προσωπικό της όνειρο δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει ακόμα.

Σε συνέντευξή της στη Real Life η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ενός γάμου: «Δεν έχω καμία εμμονή με τον γάμο. Βαθύτερη ανάγκη μου είναι να νιώθω "παντρεμένη" ουσιαστικά και δεσμευμένη ολοκληρωτικά με τον άνθρωπό μου, χωρίς να με καταδιώκει η ανασφάλεια της επιβεβαίωσης με ένα χαρτί. Αν εκείνος δεν ήθελε γάμο, αλλά η σχέση μου ήταν στέρεη, δε θα είχα πρόβλημα ακόμη κι αν ερχόταν ένα παιδί. Αν πάλι ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε, ακόμη κι εγώ, που δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου θα το έκανα».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το μόνο όνειρο που δεν έχει εκπληρώσει ακόμα είναι να φέρει στον κόσμο ένα παιδί μέσα από έναν μεγάλο έρωτα.

Τέλος, υποστήριξε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της, που έλαβε αρκετές αρνητικές κριτικές, λέγοντας: «Εμείς ρίξαμε πολύ γέλιο όταν είδαμε αυτή τη διαφήμιση – εγώ γέλαγα ακατάπαυστα. Θέλαμε να βγάλουμε κάτι χιουμοριστικό. Όποιος με πήρε στα σοβαρά μ' αυτό που κάνω στο τρέιλερ έχει απλά τεράστιο πρόβλημα με την έννοια χιούμορ. Κι αν δεν έπεσε στα πατώματα από τα γέλια, θα μπορούσε τουλάχιστον να καταλάβει ότι κάνουμε πλάκα και ότι δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά στο τρέιλερ. Δε θεωρώ ότι ήταν χυδαίο, δεν φαίνεται τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ