Τα ΤΕΙ λειτουργούν κανονικά απο σήμερα - Δεν αποφασίστηκε συνέχιση της αποχής - iefimerida.gr

Τα ΤΕΙ λειτουργούν κανονικά απο σήμερα - Δεν αποφασίστηκε συνέχιση της αποχής

Τα ΤΕΙ λειτουργούν κανονικά απο σήμερα - Δεν αποφασίστηκε συνέχιση της αποχής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται κανονικά από σήμερα η λειτουργία των ΤΕΙ σε όλη τη χώρα, αφού δεν αποφασίστηκε συνέχιση της αποχής. Ωστόσο, έχει προκηρυχθεί συμμετοχή των καθηγητών στις απεργιακές κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και συγκεκριμένα στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, εκτός από την συμμετοχή στην απεργία της 26ης Σεπτέμβρη, οι καθηγητές των ΤΕΙ αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε κινητοποιήσεις με άλλους φορείς της Ανώτατης Εκπαίδευσης, καθώς και τη διοργάνωση συλλαλητηρίων, μέσα στις επόμενες ημέρες, στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις.

Τα αιτήματα των καθηγητών αφορούν τη διεκδίκηση ενιαίου μισθολογίου δημόσιων λειτουργών, με ενσωμάτωση στο βασικό μισθό των σημερινών επιδομάτων, τον άμεσο διορισμό όσων έχουν εκλεγεί σε θέσεις μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού τα τελευταία δυόμισι χρόνια, καθώς και να μη γίνει καμία μείωση του έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού γιατί θα χαθούν πολλά εργαστηριακά μαθήματα , αφού ήδη, όπως υποστηρίζουν οι καθηγητές, τα ιδρύματα λειτουργούν οριακά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ