Γιαπωνέζοι φωτογραφίζουν Ντι Κάπριο και Κάμερον Ντίαζ στην τουαλέτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιαπωνέζοι φωτογραφίζουν Ντι Κάπριο και Κάμερον Ντίαζ στην τουαλέτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν τις τουαλέτες στον 18ο όροφο του πολυτελούς Standard Hotel στην Νέα Υόρκη (μεταξύ άλλων οι Κάμερον Ντιαζ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο) μερικές φορές τυφλώνονται από τα φλας του πλήθους που έχει συγκεντρωθεί από κάτω. Όλα αυτά ένεκα ενός κατασκευαστικού λάθους που έχει κάνει τα τζάμια να είναι εντελώς διάφανα.

«Η θέα κοιτώντας μέσα από την τουαλέτα προς τα έξω, στην φωτισμένη Νέα Υόρκη, είναι εξαιρετική. Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο καλά σε βλέπουν και οι απέξω». Αυτό δήλωσε στην New York Daily News Αυστραλός τουρίστας που βιώσε την εμπειρία του να κάνεις την «ανάγκη» σου με τους περαστικούς από κάτω να σε κοιτάζουν. Ή να σε φωτογραφίζουν.

Γιαπωνέζοι φωτογραφίζουν Ντι Κάπριο και Κάμερον Ντίαζ στην τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι συγκεκριμένες τουαλέτες αποτελούν τμήμα του VIP club Boom Boom Room club που βρίσκεται στο εσωτερικό του Standard Hotel, ενός boutique hotel με εξαιρετικά επώνυμο πελατολόγιο.

Γιαπωνέζοι φωτογραφίζουν Ντι Κάπριο και Κάμερον Ντίαζ στην τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα παράθυρα των τουαλετών βρίσκονται σε κοινή θέα κάθε τουρίστα που βρίσκεται πάνω στο High Line park, ένα πάρκο χτισμένο σε μια ανακαινισμένη υπερυψωμένη γραμμή σιδηροδρόμου στο Meatpacking District.

Γιαπωνέζοι φωτογραφίζουν Ντι Κάπριο και Κάμερον Ντίαζ στην τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το πρόβλημα ουσιαστικα είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε κουρτίνες, ούτε καμία προειδοποίηση εκ μέρους των υπευθύνων (που αρνούνται να κάνουν δηλώσεις για το θέμα) ότι τα τζάμια -που σε πρώτη ανάγνωση φαίνονται φιμέ από μέσα- είναι εντελώς διαφανή.

Γιαπωνέζοι φωτογραφίζουν Ντι Κάπριο και Κάμερον Ντίαζ στην τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ