«Κλείνει» από σήμερα και για μία εβδομάδα η Πανεπιστημίου – Χωρίς ΙΧ στο κέντρο - iefimerida.gr

«Κλείνει» από σήμερα και για μία εβδομάδα η Πανεπιστημίου – Χωρίς ΙΧ στο κέντρο

«Κλείνει» για τα οχήματα η Πανεπιστημίου – Χωρίς ΙΧ στο κέντρο για μία εβδομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει πρόσωπο για μία εβδομάδα η πρωτεύουσα, καθώς στο πλαίσιο της δράσης «Ζήσε την Αθήνα χωρίς αυτοκίνητο», την οποία διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων ο πλέον κεντρικός δρόμος της πόλης κατεβάζει μπάρες και απαγορεύει την είσοδο στα αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Μετακίνησης, από τη Δευτέρα 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, η Πανεπιστημίου θα μετατραπεί σε χώρο για ποδήλατα, πεζούς, μουσικά συγκροτήματα, εκπαιδευτικά εργαστήρια και παιχνίδια.

Πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι ο πεζός, στη συνέχεια το ποδήλατο, η μοτοσικλέτα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τελευταίο το ΙΧ, είπε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης παρουσιάζοντας το πρόγραμμα, ενώ πρόσθεσε «πρέπει όσο το δυνατόν περισσότερο να αποθαρρύνουμε τη χρήση του ΙΧ στο κέντρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ