Συνεχίζονται οι καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Σε ύφεση η κακοκαιρία από το βράδυ - iefimerida.gr

Συνεχίζονται οι καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Σε ύφεση η κακοκαιρία από το βράδυ

Συνεχίζονται οι καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Σε ύφεση η κακοκαιρία από το βράδυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα Δευτέρα θα συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες, ωστόσο η κακοκαιρία θα είναι σε ύφεση από το βράδυ και ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με χθες

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, αλλά αναμένεται βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σταδιακά από το βράδυ θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ωστόσο από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ανατολικά από 17 έως 27 και στα δυτικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα συνεχιστεί και ήμερα ο βροχερός καιρός. Συγκεκριμένα στο Ιόνιο θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, αλλά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το βράδυ. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 19 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια θαλάσσια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, με λίγες τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ