Για αυτή τη γυναίκα ο Παντελίδης έγραψε το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» [εικόνα] - iefimerida.gr

Για αυτή τη γυναίκα ο Παντελίδης έγραψε το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» [εικόνα]

Για αυτή τη γυναίκα ο Παντελίδης έγραψε το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To τελευταίο διάστημα ο Παντελής Παντελίδης έχει γίνει διάσημος σε όλη την Ελλάδα, λόγω των τραγουδιών που ανέβαζε στο YouTube με ποιο διάσημο απ' όλα το «Δεν ταιριάζετε σου λέω». Για ποια αιθέρια ύπαρξη όμως έγραψε τα τραγούδια αυτά ο -γνωστός πλέον- τραγουδιστής;

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr το κορίτσι που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία του είναι η Μαρία, ένα όμορφο κορίτσι 26 ετών που σπουδάζει αισθητικός και έχει αναλογίες μοντέλου!

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πριν από λίγες μέρες κάποιος φίλος της πόσταρε στον τοίχο ένα βίντεο που κάποιος σατιρίζει τον Παντελίδη τραγουδώντας το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» πάνω από μια... λεκάνη τουαλέτας! Η ίδια έγραψε από κάτω «No comment» αλλά απάντησε με μια φωτογραφία που έγραφε : «Δεν αγαπάς κάποιον για την ομορφιά του... Τον αγαπάς γιατί λέει ένα τραγούδι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις!».

Βέβαια σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας, ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να δει τίποτα από αυτά γιατί την έχει «μπλοκάρει»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ