Διάσημοι άνδρες που... βάφονται! [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημοι άνδρες που... βάφονται! [εικόνες]

Διάσημοι άνδρες που... βάφονται! [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιός είπε ότι το μακιγιάζ είναι αποκλειστικά γυναικείο μονοπώλιο; Πολλοί διάσημοι άνδρες του Χόλιγουντ αλλά και της πολιτικής, χρησιμοποιούν καλλυντικά για να καλύψουν τυχόν ατέλειές τους. Μόνο που μερικοί τοέχουν πραγματικά παρακάνει, όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν.

Ντειβιντ Μπέκαμ
Εντάξει το κονσίλερ, να το καταλάβουμε.. (άτιμο πράγμα τα σπυράκια, ειδικά στους ανοιχτόχρωμους) αλλά τα νυχάκια του γιατί τα βάφει ροζ;

Ντάνιελ Ράντκλιφ
Ο Χάρι Πότερ μάλλον το παράκανε με το μέικ απ, με αποτέλεσμα να μοιάζει πιο πολύ με τον Βόλντεμορτ, ή με βρικόλακα σε (αξιοπρεπή) ταινία τρόμου.

Zακ Έφρον
Είπαμε μεικ απ, αλλά εσύ παιδί μου το παράκανες! Σαν πλαστική κούκλα μοιάζει από το πολύ κονσίλερ

Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Κι εκεί που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την εικόνα του καθαρή, ξαφνικά σκουπίζει το προσωπό του ιδρωμένος στη Ρώμη, αφήνοντας ένα καλό δείγμα μεικ απ στο μαντήλι του!

Μάικλ Τζάκσον
And the winner is.... ο Βασιλιάς της Πόπ, ο οποίος, όχι μόνο δεν έρκυψε ποτέ την εμμονή με την εμφάνισή του, αλλά την είχε πάει ένα στάδιο παραπέρα: πού να βάφεσαι και να ξεβάφεσαι κάθε μερα; Έκανε ενα μόνιμο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη και ξεμπέρδεψε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ