Διάσημες μικρές κουκλίτσες - Οι όμορφες κόρες των σταρ έχουν μοναδικό στυλ - iefimerida.gr

Διάσημες μικρές κουκλίτσες - Οι όμορφες κόρες των σταρ έχουν μοναδικό στυλ

Διάσημες μικρές κουκλίτσες - Οι όμορφες κόρες των σταρ έχουν μοναδικό στυλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανέμορφες κοπελίτσες με διάσημα επώνυμα, που έχουν κληρονομήσει το στυλ και την ομορφιά των γονιών τους. Ο φακός τις απαθανάτισε στις εξόδους με τους γονείς τους και είναι ηλίου φαεινότερον ότι όλες τους έχουν πάρει τα καλύτερα εμφανισιακά στοιχεία κι από τους δύο γονείς τους.

Αναστασία Ρουβά
Η κόρη του Σάκη και της Κάτιας δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε λιγότερο από στυλάτη και κούκλα. Με έναν τόσο όμορφο μπαμπά με δική του σειρά ρούχων σε συνδυασμό με την κομψότητα και το στυλ της Κάτιας Ζυγούλη, το αποτέλεσμα είναι οφθαλμοφανές.

Φαίδρα-Θεοδώρα
Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ όμορφο κορίτσι, ακολουθώντας τα βήματα της εντυπωσιακής μαμάς της. Ο φακός την εντόπισε με ένα υπέροχο λευκό φουστάνι.

Θεοδώρα
Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου, κληρονόμησε την ομορφιά της μητέρας της αλλά και το κομψό στυλ της. Η 14χρονη Θεοδώρα αρέσκεται στις θηλυκές δημιουργίες, που συμβαδίζουν με το νεαρό της ηλικίας της.

Λυδία Ευαγγελάτου
Η κόρη του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, φοράει κομψά και χαριτωμένα ρούχα ενώ είναι εμφανές ότι έχει μοιάσει στην όμορφη μαμά της.

Tabitha και Loretta
Η 47χρονη Σαρα Τζέσικα Πάρκερ σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, ενω τα βήματά της ακολουθούν και οι δίδυμες κόρες της, οι οποίες είναι τόσο στυλάτες όσο και η διάσημη μαμά τους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ