Μοσκοβισί: Να δώσουμε στους Έλληνες προοπτική – Τους ζητούνται πολλές θυσίες - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Να δώσουμε στους Έλληνες προοπτική – Τους ζητούνται πολλές θυσίες

Μοσκοβισί: Πρέπει να δώσουμε στους Έλληνες προοπτική – Τους ζητούνται πολλές θυσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αλληλεγγύη του προς την χώρα μας εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιέρ Μοσκοβισί, ενώ τόνισε πως κανείς δεν θέλει τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα να διαιωνίζονται.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην ΝΕΤ ο Γάλλος υπουργός είπε πως πρόκειται για μία αποφασιστική στιγμή για την Ελλάδα καθώς και για την Ευρώπη προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις προς όφελος του ελληνικού λαού.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί μάλιστα είπε πως θα πρέπει να προσφερθεί μία ορατή προοπτική στους Έλληνες από την στιγμή μάλιστα που τους ζητούνται τέτοιες θυσίες.

Πάντως, σε δηλώσεις του μετά την άτυπη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών στην Λευκωσία, ο κ. Μοσκοβισί υποστήριξε ότι δεν είναι ανυπέρβλητες οι διαφορές των θέσεων που υπάρχουν όσον αφορά την πρόταση της Κομισιόν για την τραπεζική ένωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ