Ο Ιστγουντ «απολογείται» για τη συνομιλία του με την άδεια προεδρική καρέκλα - iefimerida.gr

Ο Ιστγουντ «απολογείται» για τη συνομιλία του με την άδεια προεδρική καρέκλα

Ο Κλιντ Ιστγοντ δίνει εξηγήσεις για τη συνομιλία του με την άδεια προεδρική καρέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το κεφάλι μου ήταν άδειο» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ, Κλιντ Ιστγουντ, σχολιάζοντας την ομιλία του στο συνέδριο του ρεπουμπλικανικού κόμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου απευθυνόταν στον αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, κοιτάζοντας μια άδεια καρέκλα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Μπέβερλι Χιλς, για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας, «Trouble with the Curve», αστειεύτηκε σχετικά με τις αντιδράσεις για τις ρητορικές του επιδόσεις λέγοντας. «Δεν πήρα την απάντηση που ήθελα, γιατί ήλπιζα ότι θα μου δώσει το χρίσμα» για τη μάχη για τον Λευκό Οίκο. «Ήταν φιλοδοξία μου» συνέχισε χαμογελώντας.

«Δεν ξέρω αν πάλι θα ήθελα να το κάνω με τον ίδιο τρόπο. Αμφιβάλλω, γιατί νόμιζα ότι ήμουν έτοιμος, πέντε δευτερόλεπτα πριν να ανέβω πάνω στη σκηνή,» είπε ήρεμα ο Κλιντ Ιστγουντ.

«Όταν φτάνετε στη σκηνή, μπροστά σε 10.000 πολύ ενθουσιασμένους ανθρώπους, το μυαλό σας πηγαίνει στο κενό, αυτό συνέβη», είπε ο ηθοποιός.

«Αλλά εγώ θα προσπαθήσω να παραδώσω το ίδιο μήνυμα, ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να κολακεύουν τους πολιτικούς», είπε ο βετεράνος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ανεξάρτητα από το κόμμα, οι πολίτες θα πρέπει να αξιολογούν μόνο τη δουλειά και τις αποφάσεις των πολιτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ