Ο Ρονάλντο λύνεται στα γέλια με αστείο του Μουρίνιο στην προπόνηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρονάλντο λύνεται στα γέλια με αστείο του Μουρίνιο στην προπόνηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας και η προσοχή ήταν στραμμένη πάνω του μετά τις δηλώσεις του ότι είναι στεναχωρημένος στους «μερένγκες».

Οι κάμερες κατέγραψαν τον 27χρονο σούπερ σταρ να ξεσπά σε έντονα γέλια μετά από αστείο που είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον ίδιο, τον Κακά, τον Φάμπιο Κοεντράο και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, που μόνο εκείνοι γνωρίζουν τι τους είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η εικόνα του «Μου» να αστειεύεται με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό αποδεικνύει πως οι σχέσεις του δεν έχουν διαταραχτεί μετά τα λεγόμενα του Ρονάλντο, σε αντίθεση με την ψυχρότητα που αντιμετώπισε τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ κατά την διάρκεια της επίσημης φωτογράφησης των παικτών της Ρεάλ για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ