Σεμινάρια εντοπισμού ομοφυλόφιλων από την κυβέρνηση της Μαλαισίας - iefimerida.gr

Σεμινάρια εντοπισμού ομοφυλόφιλων από την κυβέρνηση της Μαλαισίας

Σεμινάρια εντοπισμού ομοφυλόφιλων από την κυβέρνηση της Μαλαισίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άνοδος του θρησκευτικού συντηρητισμού στην Μαλαισία, γίνεται όλο και πιο προφανής με τα πρόσφατα σεμινάρια που οργάνωσε η κυβέρνηση, επικροτώντας την μισαλλοδοξία και εμπνέοντας τον κοινωνικό ρατσισμό. Τα σεμινάρια αυτά έχουν ως στόχο να βοηθήσει τους δασκάλους και τους γονείς να εντοπίζουν ενδείξεις ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.

Μέχρι στιγμής το Ίδρυμα Δασκάλων της Μαλαισίας έχει οργανώσει 10 σεμινάρια σ' όλη τη χώρα και στο τελευταίο συμμετείχαν τουλάχιστον 1.500 άτομα σύμφωνα με εκπρόσωπο της διοργάνωσης

«Είναι ένα πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό γεγονός, στο κάτω-κάτω όλες οι θρησκείες είναι βασικά εναντίον αυτού του τύπου της συμπεριφοράς», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με έντυπα που διανεμήθηκαν σ' ένα πρόσφατο σεμινάριο, στις ενδείξεις ομοφυλοφιλίας στα αγόρια περιλαμβάνονται οι προτιμήσεις τους στα στενά ρούχα με φωτεινά χρώματα και στις μεγάλες τσάντες, ανέφεραν δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Για τα κορίτσια, οι λεπτομέρειες είναι λιγότερο σαφείς. Τα κορίτσια με λεσβιακές τάσεις δεν συμπαθούν τους άνδρες και τους αρέσει να κάνουν παρέα και να κοιμούνται συντροφιά με γυναίκες, αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση της Μαλαισίας έχει ποινικοποιήσει το στοματικό και το ομοφυλοφιλικό σεξ θεωρώντας πως αντιβαίνουν στη φυσική τάξη, ενώ βάσει της νομοθεσίας, οι παραβάτες μπορεί να τιμωρηθούν με κάθειρξη ως 20 ετών, με ραβδισμό ή με επιβολή προστίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ