Εκπρόσωπος ΔΝΤ: Υπάρχουν πλέον βάσιμα επιχειρήματα για επιμήκυνση - iefimerida.gr

Εκπρόσωπος ΔΝΤ: Υπάρχουν πλέον βάσιμα επιχειρήματα για επιμήκυνση

«ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για βάσιμα επιχειρήματα τα οποία δικαιολογούν την χορήγηση επιπλέον χρόνου στην Ελλάδα, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις.

Ο Τζέρι Ράις σε ερώτηση σχετικά με το εάν στο ΔΝΤ υπάρχουν σκέψεις για κούρεμα του επίσημου τομέα (ΟSI) προκειμένου να βρεθεί το χρέος σε βιώσιμα επίπεδα, απάντησε ότι «το Ταμείο πάντα ζητά τη βιωσιμότητα του χρέους για να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Θα πρέπει να περιμένουμε τα συμπεράσματα της Τρόικα για το θέμα του χρέους».

Ο εκπρόσωπος του Ταμείου είπε επίσης πως η Τρόικα θα έρθει στην Αθήνα ξανά την επόμενη εβδομάδα αναφέροντας παράλληλα πως η διάρκεια της αξιολόγησης θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Ετσι, δεν μπορώ να είμαι σαφής για το χρόνο που θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση», είπε ο Τζέρι Ράις ενώ τόνισε πως είναι το πρόγραμμα να μπει ξανά στην σωστή τροχιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ