Σάλος από τις δηλώσεις του εκπροσώπου μας στο ΔΝΤ για τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Σάλος από τις δηλώσεις του εκπροσώπου μας στο ΔΝΤ για τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα

Σάλος από τις δηλώσεις του εκπροσώπου μας στο ΔΝΤ για τρίτο πακέτο βοήθειας στην
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τρίτο πακέτο βοήθειας το οποίο ίσως χρειαστεί η Ελλάδα, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Θάνος Κατσάμπας, δηλώσεις που προκάλεσαν αναταράξεις και σφοδρές αντιδράσεις από την ελληνική κυβέρνηση.

Οι δηλώσεις αυτές ωστόσο δημιούργησαν σύγχυση τόσο στο ίδιο το Ταμείο όσο και στην ελληνική κυβέρνηση. Αρχικά σύμφωνα με τον ανταποκριτή του MEGA, Μιχάλη Ιγνατίου, πηγές του Ταμείου τόνισαν πως οι απόψεις αυτές είναι προσωπικές και δεν εκπροσωπούν τον οργανισμό.

Ο Τζέρι Ράις, εκπρόσωπος του ΔΝΤ, υποστήριξε πως δεν γίνεται λόγος για τρίτο πακέτο βοήθειας, αλλά για ανάγκη να μπει σε τροχιά υλοποίησης το δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας προς την χώρα μας που έχει αποφασιστεί από τον Φεβρουάριο.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας τοποθετήθηκε επί του θέματος. Κύκλοι του κ. Στουρνάρα απορρίπτουν το ενδεχόμενο για τρίτο πακέτο και εκφράζουν την ενόχλησή τους, λέγοντας πως «τις θέσεις της χώρας της διαμορφώνουν μόνο ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ