Mαρκόπουλος: Το Δεκέμβριο του 2008 κάηκε η Αθήνα επειδή δεν παρενέβη ο στρατός - iefimerida.gr

Mαρκόπουλος: Το Δεκέμβριο του 2008 κάηκε η Αθήνα επειδή δεν παρενέβη ο στρατός

Mαρκόπουλος: Το Δεκέβριο του 2008 κάηκε η Αθήνα επειδή δεν παρενέβη ο στρατός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι βουλευτές ακούγοντας τον Κώστα Μαρκόπουλο στη Βουλή να λέει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι το Δεκέμβριο του 2008 κάηκε η Αθήνα επειδή δεν επενέβη ο στρατός. Η δήλωσή του αυτή, προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη, ενώ αμέσως μετά, την γκάφα έσπευσε να διορθώσει ο Νότης Μαριάς.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι το Δεκέμβριο του 2008 κάηκε η Αθήνα επειδή οι ένοπλες δυνάμεις δεν κινητοποιήθηκαν όσοι έπρεπε εκείνη τη στιγμή γιατι κάποιοι ενδεχομένως να φοβήθηκαν. Μπορεί να ήταν ένστολοι μπορεί και όχι», είπε συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος.

Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη που απάντησε: «Τι είναι αυτά που λέτε; Θα στελαναμε το στρατό σε 15χρονα παιδιά;».

Την γκάφα Μαρκόπουλου προσπάθησε να διορωθώσει ο Νότης Μαριάς λέγοντας ότι «για τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής του στρατού σε θέματα εσωτερικής ασφαλείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ