Ρουπακιώτης: «Οι δανειστές θέλουν αίμα» - iefimerida.gr

Ρουπακιώτης: «Οι δανειστές θέλουν αίμα»

Ρουπακιώτης: «Οι δανειστές θέλουν αίμα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ασυνήθιστη για υπουργό δήλωση προέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος ανέφερε ότι οι δανειστές επιθυμούν... αίμα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», ο κ .Ρουπακιώτης μεταξύ άλλων ανέφερε πως «οι δανειστές ζητούν από όλους τα περισσότερα, ζητούν αίμα, με την έννοια πολλών θυσιών».

«Πρέπει όλοι να συμβάλλουν, άρα και οι δικαστές, άλλο όμως μετά το 38% που ήδη τους αφαίρεσαν, να τους αφαιρέσουν και άλλο 23%», ξεκαθάρισε ο υπουργός, ενώ στη συνέχεια προσέθεσε πως «αν πειθόμουνα ότι η μείωση των μισθών τους θα ωφελήσει άλλους εργαζομένους κατώτερης βαθμίδας, θα έλεγα εντάξει».

«Η δική μου ευθύνη είναι να υπερασπιστώ τα κατώτερα ημερομίσθια των δικαστών, των εργαζομένων, των υπαλλήλων. Επίσης να διατυπώσω την αντίθεσή μου γιατί δεν υπάρχει ως τώρα κινητικότητα, ώστε σιγά σιγά να αποκατασταθεί το δίκαιο πλαίσιο των συλλογικών συμβάσεων», πρόθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης σημειώνοντας πως «καθένας από εμάς δοκιμάζεται καθημερινά και αποφασίζει ανάλογα με τις συνθήκες που δημιουργούνται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ