Μοσκοβισί: «Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε - Εφαρμόστε τα μέτρα» - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: «Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε - Εφαρμόστε τα μέτρα»

Μοσκοβισί σε Σαμαρά: «Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε αρκεί να εφαρμόσετε τα μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Γάλλο υπουργό Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί στο Μέγαρο Μαξίμου εν όψει των κρίσιμων εξελίξεων και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

«Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε αρκεί να εφαρμόσετε τα μέτρα. Η ανταπόκριση της Ελλάδας στις μεταρρυθμίσεις τις οποίες δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει αποτελεί θέμα πρωταρχικής σημασίας. Θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά αυτό είναι δυνατό μόνο εφόσον η Ελλάδα πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους της ότι όχι μόνο διαθέτει την πολιτική βούληση αλλά και ότι αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται και εφαρμόζονται», είπε ο Μοσκοβισί μέσω συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά ο κ.Μοσκόβισι θα έβλεπε τον Έλληνα ομόλογό του, Γιάννη Στουρνάρα, στις 16:15 τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη και στις 17:45, στη Βουλή, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ