Μαρινάκης σε παίκτες Ολυμπιακού: «Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα» - iefimerida.gr

Μαρινάκης σε παίκτες Ολυμπιακού: «Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Μαρινάκης σε παίκτες Ολυμπιακού: «Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στην ολιγόλεπτη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τόνισε πως πρώτος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, ενώ επισήμανε την σημασία οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν μία επιτυχημένη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος», τόνισε αρχικώς ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε:

«Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή με τη Σάλκε! Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε! Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον σύλλογο. Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας», τόνισε στους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τον sport-fm.gr και τους επισήμανε πως η διοίκηση του Ολυμπιακού θα σταθεί δίπλα στην ομάδα:

«Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ