Σαχινίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Μην ξεχνάτε ότι διαδηλώνατε χέρι χέρι με τη Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Σαχινίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Μην ξεχνάτε ότι διαδηλώνατε χέρι χέρι με τη Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα

Σαχινίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Μην ξεχνάτε ότι διαδηλώνατε χέρι χέρι με τη Χρυσή Αυγή στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του πρώην υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη δράση του νομιμοποιεί τη Χρυσή Αυγή και τη δράση της.

Ειδικότερα, είπε ότι «τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωναν χέρι χέρι στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων κατά του πρώτου και του δεύτερου Μνημονίου», πολλές από τις οποίες έληξαν μετά από σοβαρά επεισόδια, συγκρούσεις με την Αστυνομία και ξυλοδαρμούς μεταξύ διαδηλωτών.

Ακόμη, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του και τη δράση του ουσιαστικά έφερε τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή και ότι νομιμοποιεί τη δράση της.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την έκρηξη του κ. Παπαδημούλη ο οποίος σε υψηλούς τόνους τον κατηγόρησε ότι ψεύδεται ασύστολα χρησιμοποιώντας ανιστόρητους ισχυρισμούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε πως «την άνοδο της άκρας δεξίας την έφεραν η οικονομική και η κοινονική κρίση, η καλπάζουσα ανεργία, η ύφεση, τα σκάνδαλα, και η ατιμωρησία που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
έχτισαν. Εσείς τρέφετε την άκραδεξία. Τη ναζιστική Χρυστή Αυγής το σύστημα την έχει χρησιμοποιήσει ως σιδηρογροθιά εναντίον των αριστερών ιδεών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ