Πολυήμερο αφιέρωμα στους Monty Pythons στον κινηματογράφο Θησείον - iefimerida.gr

Πολυήμερο αφιέρωμα στους Monty Pythons στον κινηματογράφο Θησείον

Πολυήμερο αφιέρωμα στους Monty Pythons στον κινηματογράφο Θησείον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις από τις πιο αστείες ταινίες των Monty Pythons θα παρουσιαστούν από την New Star στον κινηματογράφο Θησείον στα πλαίσια ενός πολυήμερου αφιερώματος στοην ομάδα των διαχρονικών Βρετανών κωμικών.

Από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2012 στον κινηματογράφος Θησείον (Αποστόλου Παύλου 7, Θησείο) ,θα απολαύσουμε τους ευφυέστατους Monty Python με το μοναδικό γκροτέσκο και ανατρεπτικό τους χιούμορ, στην πιο ξεκαρδιστική τους, μεγάλου μήκους ταινία, το Holy Grail, στην οποία κυριολεκτικά ξαναγράφουν τον θρύλο του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής (Ελεεινής ) Τραπέζης, αναζητώντας το 'Αγιο Δισκοπότηρο.

Διακωμωδώντας την μεσαιωνική εποχή και τους μύθους της, με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο, από τους τίτλους αρχής ως και το αναπάντεχο, μοναδικό φινάλε της, η ταινία με τα απίστευτα επεισόδια εγγυάται βραδιές ατέλειωτου γέλιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ