Με υποτροφία στο Λος Άντζελες φεύγει ο Γιώργος Καραμίχος - iefimerida.gr

Με υποτροφία στο Λος Άντζελες φεύγει ο Γιώργος Καραμίχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξι μήνες υποτροφία στο φημισμένο Studio of Acting της Stella Adler κέρδισε -μέσω του ιδρύματος Fulbright- ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του.

«Θα το κάνω για έξι μήνες. Έχω ανάγκη από ανεφοδιασμό», δηλώνει στο περιοδικό Hello ο γνωστός πρωταγωνιστής. Ο οποίος ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο θα αφήσει πίσω την μίζερη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε: «Τώρα, είμαι τόσο βουτηγμένος στη δουλειά μου εδώ και στην ελληνική καθημερινότητα, που δεν το έχω πιστέψει ότι σε ένα μήνα φεύγω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος του παρόντος. Δεν ξέρω αν το 'ωχ' της αναχώρησης μου θα είναι από ανακούφιση ή από αγωνία».

Σημειώνεται ότι τη συγκεκριμένη υποτροφία έχουν κερδίσει στο παρελθόν ο Κάρολος Κουν, ο Γιώργος Θεοτοκάς, ο Σπυρίδων Μαρινάτος, η Ελένη Βακαλό, η Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ