Βρήκε τον πρώην φίλο της να ζει στη σοφίτα του σπιτιού της 12 χρόνια μετά το χωρισμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Βρήκε τον πρώην φίλο της να ζει στη σοφίτα του σπιτιού της 12 χρόνια μετά το χωρισμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα, ανύπαντρη μητέρα πέντε παιδιών, έπαθε σοκ όταν άρχισε να ακούει θορύβους πάνω από την κρεβατοκάμαρά της και είδε καρφιά να πέφτουν από το ταβάνι.

Στην αρχή, πίστεψε πραγματικά ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και, όπως κάθε σωστή Αμερικανίδα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ότι το σπίτι της ήταν στοιχειωμένο.

Όπως ανακάλυψε όμως αργότερα, οι θόρυβοι δεν προέρχονταν από κάποιο ενοχλητικό πνεύμα, αλλά από τον πρώην πρόσφατα αποφυλακισμένο φίλο της, ο οποίος είχε καταλύσει στη σοφίτα του σπιτιού της, ζώντας εκεί επί δύο εβδομάδες.

Οι δύο τους είχαν χωρίσει εδώ και πάνω από 12 χρόνια κι εκείνη ήταν αποφασισμένη να μην επανασυνδεθούν, παρά τα γράμματα μεταμέλειας τα οποία της έστελνε από τη φυλακή.

Τον εισβολέα ανακάλυψαν οι δύο ενήλικοι γιοί της μαζί με τον ανιψιό της, οι οποίοι τον βρήκαν να κοιμάται δίπλα στην κεντρική θέρμανση του σπιτιού.

Ο τελευταίος εξαφανίστηκε τρέχοντας έξω από το σπίτι, προτού καταφτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Στη σοφίτα οι αρχές βρήκαν πλαστικά ποτήρια γεμάτα ούρα και κόπρανα, ενώ ο «πρώην» είχε επίσης ξηλώσει τμήματα από τη μόνωση του σπιτιού για να μπορεί να παρακολουθεί την πρώην αγαπημένη του στην κρεβατοκάμαρά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ