Συμεών Κεδίκογλου: Ο Ρουπακιώτης δρα ως συνδικαλιστής των δικηγόρων - iefimerida.gr

Συμεών Κεδίκογλου: Ο Ρουπακιώτης δρα ως συνδικαλιστής των δικηγόρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληθαίνουν τα κρούσματα κριτικής σε υπουργούς από βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Σήμερα ήταν σειρά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου ο οποίος κατά τη διάρκεια ερώτησης στον Αντώνη Μανιτάκη βρήκε την ευκαιρία να επικρίνει όλους τους υπουργούς που προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ.

«Για μένα προοδευτικό είναι να κάνουμε αλλαγές, η κυβέρνηση πρέπει να επιταχύνει το έργο της και δεν μπορεί οι υπουργοί που έχουν προταθεί από την ΔΗΜΑΡ να αντιτίθενται σε πολλές επιλογές αλλαγών» είπε ο κ. Κεδίκογλου και αναφέρθηκε ονομαστικά στον Ρουπακιώτη για τον οποίο είπε ότι δρα ως συνδικαλιστής των δικηγόρων, στον κ.Παπαθεοδώρου τον οποίο κατηγόρησε ότι προτωστατησε στην κατάργηση του νομού Διαμαντοπούλου, αλλα και την κ.Σκοπούλη για το θέμα που προέκυψε με τον σύζυγο της.

Ο κ.Μανιτάκης πάντως δεν απάντησε τίποτα από την πλευρά του ούτε βρήκε ένα καλό λόγο να πει για τους συναδέλφους του που προέρχονται επίσης από τη ΔΗΜΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ