Καμίνης: σε έξι μήνες μπορεί να είμαστε εκτός ευρώ! - iefimerida.gr

Καμίνης: σε έξι μήνες μπορεί να είμαστε εκτός ευρώ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο και όμως αληθινό! Πριν από λίγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο προέβλεψε έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη!!!

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, πρέπει να πάρει μέτρα η κυβέρνηση, χρειαζόμαστε χρήματα και δεν ξέρουμε αν σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο θα είμαστε στο ευρώ ή όχι!» είπε ο κ. Καμίνης μπροστά στους έκπληκτους συμβούλους όλων των παρατάξεων. Αυτές οι φράσεις του μάλιστα καταγράφηκαν και στα επίσημα πρακτικά - εκτός φυσικά εάν μετά το δημοσίευμα απαλειφθούν... Θα μπορούσε να εκληφθεί ως μια εικοτολογία, αν πριν από δύο μόλις ημέρες, ο δήμαρχος Αθηναίων δεν είχε συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό για να συζητήσουν τα μέτρα για το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Προφανώς ο κ. Παπανδρέου του περιέγραψε την κατάσταση και ο κ. Καμίνης έσπευσε να... ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. του δήμου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ