Απόψε η κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

Απόψε η κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Απόψε η κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταλυτικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στη σημερινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, η οποία θα λάβει χώρα στις 19.30, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών μεταξύ της Τρόικα και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Στόχος των κυβερνητικών εταίρων είναι να πείσουν την Τρόικα ότι οι προτάσεις του οικονομικού επιτελείου για τις περικοπές των 11,5 δισ. είναι αξιόπιστες και δεν χρειάζονται μέτρα άμεσης οικονομικής απόδοσης όπως η απόλυση 50.000 δημοσίων υπαλλήλών την οποία ζητά το κλιμάκιο.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Τρόικα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όπου και συζητήθηκαν τα μέτρα που έχει παρουσιάσει το οικονομικό επιτελείο.

Το ζήτημα των απολύσεων αποτελεί «καυτή πατάτα» στα χέρια της κυβέρνησης καθώς δοκιμάζει τις αντοχές της ΔΗΜΑΡ, ενώ την Τρίτη από το περιβάλλον του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη έγινε γνωστό πως αν αποφασισθεί μια τέτοια λύση ο υπουργός θα θέσει εαυτόν εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ