Shimi: Το χαριτωμένο ρομποτάκι που χορεύει στους ρυθμούς του iPhone - iefimerida.gr

Shimi: Το χαριτωμένο ρομποτάκι που χορεύει στους ρυθμούς του iPhone

Shimi: Το χαριτωμένο ρομποτάκι που χορεύει στους ρυθμούς του iPhone
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα εντυπωσιακό και χαριτωμένο ρομποτάκι κατασκευάζει η Georgia Tech, το λεγόμενο Shimi, το οποίο είναι μία πρωτοποριακή βάση ηχείων η οποία... χορεύει μαζί σας!

Το Shimi θα διαθέτει ηχεία 6 watt και στις δύο πλευρές του προσώπου του και πέντε διαφορετικούς μηχανισμούς κίνησης που του επιτρέπουν να χορέψει και να γυρίσει το κεφάλι του στην καλύτερη θέση για να ακούτε καλύτερα... και εσείς και αυτό! Χάρη στο πρωτοποριακό λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, το οποίο του επιτρέπει να σας παρακολουθεί και να σας ακολουθεί στο δωμάτιο.

Μπορεί επίσης να ανταποκριθεί στις προφορικές εντολές, όπως «κοίτα με», και «παίξε Lady Gaga». Στο μέλλον, οι δημιουργοί της θα προσφέρει μέχρι και εφαρμογές για τυχερά παιχνίδια, τηλεόραση και άλλα παρόμοια, καθώς και ένα SDK για προγραμματιστές.

Το εκπληκτικό ρομποτάκι αναμένεται να στοιχίζει περίπου 129 δολάρια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική iPhone χορός ρομπότ ρυθμός χορεύει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ