Συναυλία Θεοδωράκη με «εισιτήριο» μακαρόνια, ρύζι και εβαπορέ - iefimerida.gr

Συναυλία Θεοδωράκη με «εισιτήριο» μακαρόνια, ρύζι και εβαπορέ

Συναυλία Θεοδωράκη με «εισιτήριο» μακαρόνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο την υποστήριξη των καθημερινών συσσιτίων που διοργανώνει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, η λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης διοργανώνει συναυλία τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στο λόφο Φιλοπάππου.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν αλλά οι προσερχόμενοι θα πρέπει να παραδίδουν μπαίνοντας τον... οβολό τους σε είδος: Τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα σε κουτί κ.λπ.

Το καλλιτεχνικό μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από όλο το φάσμα της μουσικής παρακαταθήκης του, με πρώτο ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά. Μαζί του θα παρουσιαστούν, όλοι αφιλοκερδώς, οι ηθοποιοί Σταύρος Ζαλμάς, Μπέσσυ Μάλφα, Μέμος Μπεγνής, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαριέττα Ριάλδη, Ελένη Φιλίνη και Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ