Σε απεργιακό κλοιό το κέντρο – Που θα έχει πορείες – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν - iefimerida.gr

Σε απεργιακό κλοιό το κέντρο – Που θα έχει πορείες – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Σε απεργιακό κλοιό το κέντρο – Που θα είχε πορείες – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτο είναι σήμερα Τετάρτη το απεργιακό δελτίο, ενώ στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Λουκέτο βάζουν για 48 ώρες οι εργαζόμενοι στους Δήμους της χώρας, ενώ έχουν αποφασίσει για τις 11, να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Παράλληλα σήμερα, μία ημέρα μετά το αγιασμό στα σχολεία οι δάσκαλοι και οι καθηγητές πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και στις 12 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Στο χορό των κινητοποιήσεων όμως βρίσκονται οι ένστολοι, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν στις 16.30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Οι κινητοποιήσεις αναμένεται να προκαλέσουν κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο και κατ' επέκταση ταλαιπωρία στους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να μετακινηθούν σε αυτό.

Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν για σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, και θα πραγματοποιήσουν τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Επίσης, τα καταστήματα του ΤΤ που λειτουργούν και σε απογευματινή βάρδια θα παραμείνουν κλειστά ενώ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική υπηρεσία και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ