Μόντι: Να καταβάλλουν όλοι μεγαλύτερες προσπάθειες για το συμφέρον της Ιταλίας - iefimerida.gr

Μόντι: Να καταβάλλουν όλοι μεγαλύτερες προσπάθειες για το συμφέρον της Ιταλίας

Μόντι:Να καταβάλλουν όλοι μεγαλύτερες προσπάθειες για το συμφέρον της Ιταλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση προς τα συνδικάτα και τους επιχειρηματίες απηύθυνε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, προκειμένου να καταβάλλουν μεγαλύτερες προσπάθειες για το συμφέρον της χώρα τους.

Μιλώντας στην έκθεση επίπλου στο Μιλάνο, ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός, τόνισε πως: «Oι επιχειρήσεις και τα συνδικάτα είναι απολύτως αναγκαίο να κάνουν κάτι παραπάνω, υπέρ του γενικότερου συμφέροντος, ώστε να ξεπεράσουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους, στα πλαίσια μιας κοινής προσπάθειας».

Παράλληλα αναγνώρισε ότι «εν μέρει, οι αποφάσεις της κυβέρνησης συνέβαλαν στο να επιδεινωθεί, στην συγκεκριμένη φάση, η οικονομική κατάσταση. Μόνο ένας μωρός μπορεί να πιστεύει πως θα καταφέρει να διορθώσει μια κατάσταση που σχετίζεται με μόνιμες δομές, χωρίς να προκαλέσει, βραχυπρόθεσμα, επιδείνωση, η οποία απορρέει από την μείωση της εσωτερικής ζήτησης».

Αναφορικά με τις σχέσεις εργοδοτών και συνδικάτων, ο Μάριο Μόντι πρόσθεσε ότι «χρειάζεται μετριοπάθεια αλλά και εκσυγχρονισμός, όπως συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ