Καμμένος: Τα νέα μέτρα θα είναι η ταφόπλακα της πατρίδας - iefimerida.gr

Καμμένος: Τα νέα μέτρα θα είναι η ταφόπλακα της πατρίδας

Καμμένος: Τα νέα μέτρα θα είναι η ταφόπλακα της πατρίδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ταφόπλακα της πατρίδας» χαρακτήρισε τα νέα μέτρα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε κατά την επίσκεψή του στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως η μόνη λύση είναι η άμεση κατάργηση του Μνημονίου. Παράλληλα συμπλήρωσε πως «η συναλλαγή με την Τρόικα θυμίζει τη σχέση του τοξικομανούς με τον έμπορο ναρκωτικών και για να πάρουμε τη δόση μας ζητούν να δώσουμε την ψυχή μας».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως τα μέτρα των περικοπών θα είναι ύψους 17 δισ. ευρώ και όχι 11,5 δισ. και πρόσθεσε πως έχουν ήδη συμφωνηθεί με την κυβέρνηση.

Σχετικά με τη «Χρυσή Αυγή», είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν έχουν τίποτε κοινό. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «πέθαναν», ενώ με τα υπόλοιπα κόμματα ευχήθηκε «μακάρι να δοθεί η δυνατότητα κυβερνητικής συνεργασίας».

Σε ερώτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι σε άλλα θέματα συμφωνούν και σε άλλα διαφωνούν.

Ερωτηθείς για τις «εφόδους» βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής απάντησε ότι βλέπει ένα «παιγνίδι» ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, παιχνίδι το οποίο «εξυπηρετεί» και τους δύο.

Σε περίπτωση που δεν περάσει στη Βουλή η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συγκεντρώσουν υπογραφές από τους πολίτες. Ο ίδιος θα εισηγηθεί τον θεσμό του «λαϊκού βέτο» ώστε να μπορούν να ανατρέπονται ψηφισμένοι νόμοι με τις υπογραφές του ενός δεκάτου των ψηφισάντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ