Ο Στίβεν Μπόλντγουιν ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Ο Στίβεν Μπόλντγουιν ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα

Ο Στίβεν Μπόλντγουιν ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακοπές και επαγγελματικά συνδυάζει ο ηθοποιός Στίβεν Μπόλντγουιν, αδερφός του Άλεκ, ο οποίος βρέθηκε στο Λουτράκι και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη χώρα μας.

Σύμφωνα με το FThis.gr, ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν απόλυτα προσιτός στον κόσμο που ήθελε να τον δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ αναφερόμενος στη Ελλάδα, την οποία έχει επισκεφθεί κι άλλες φορές, είπε ότι τη θεωρεί πολύ όμορφη χώρα, με φιλόξενους ανθρώπους και ωραία κουζίνα. Μάλιστα ρώτησε και τι είναι το τσίπουρο, καθώς δεν το είχε ξανακούσει και ήθελε να δοκιμάσει.

Όπως αναφέρει το Lcitynews, ο 46χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «Συνήθεις Ύποπτοι» αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά βρίσκεται στη χώρα μας στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ντοκιμαντέρ (σύμπραξη τριών εταιριών παραγωγής-δυο ελληνικών και μίας αμερικάνικης) που θα ονομάζεται «Greek for a week».

To συγκεκριμένο project έχει σκοπό την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στη χώρα μας και θα αναφέρεται στα βήματα που ακολούθησε ο Απόστολος Παύλος στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ