Η Εθνική υποδέχεται την Λιθουανία με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της - iefimerida.gr

Η Εθνική υποδέχεται την Λιθουανία με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της

Η Εθνική υποδέχεται την Λιθουανία με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την εκτός έδρας νίκη με ανατροπή κόντρα στην Λετονία, η Εθνική υποδέχεται την Λιθουανία (21:45) στο «Καραϊσκάκη» με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες στον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ του 2014.

Ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το ίδιο σύστημα (4-4-2) και να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με το νικηφόρο παιχνίδι της πρεμιέρας, ενώ δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γιώργο Σαμαρά. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Κυρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Σπυρόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης, Τζιόλης, δεξιά θα παίξει ο Μανιάτης και αριστερά ο Φορτούνης. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Γκέκας, Μήτρογλου.

Την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Γλύκος, Χολέμπας, Βύντρα, Αθανασιάδης, Νίνης, Μαλεζάς, Σιόβας, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Δημούτσος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ