Το iphone που ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου - iefimerida.gr

Το iphone που ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας από τους developers της εντυπωσιακής εφαρμογής 3DBoard, δημιούργησε ένα πρόγραμμα το οποίο, με τη βοήθεια της τεχνικής Facial Recognition, σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε ένα jailbroken iPhone.

Ο Apocolipse, όπως είναι το όνομα του developer, είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία της εφαρμογής RecognizeMe. Αυτό που προσπάθησε - και τελικά κατάφερε - ο Apocolipse, είναι να χρησιμοποιήσει την εμπρόσθια κάμερα του iPhone σε συνδυασμό με την τεχνική αναγνώρισης προσώπου ως μέθοδο ξεκλειδώματος του smartphone.

Το RecognizeMe, προσθέτει ένα νέο πλήκτρο στην οθόνη ξεκλειδώματος, που παραπέμπει το software ώστε να ελέγξει αν το πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά από το τηλέφωνο ταιριάζει σε μια προκαθορισμένη βάση δεδομένων. Αν αυτό ισχύει, το κινητό ξεκλειδώνει, αν όχι, ο χρήστης μεταβαίνει στην κλασική οθόνη ξεκλειδώματος στην οποία και θα πρέπει να εισάγει το PIN του.

Στο Youtube θα συναντήσετε μάλιστα ένα βίντεο που αναδεικνύει το εντυπωσιακό αυτό εγχείρημα (δείτε το στη συνέχεια).

Το RecognizeMe, το οποίο προορίζεται μόνο για jailbroken τηλέφωνα, θα είναι διαθέσιμο από το Cydia μέσα στις επόμενες 24 ώρες και θα κοστίζει $6.99 για τις επόμενες 3 εβδομάδες.

Πηγή: http://www.techout.gr/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone Charlie Sheen iOS αναγνώριση προσώπου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ