Τσίπρας: Χειρότερη από κάθε άλλη φορά η κατάσταση στην εκπαίδευση - iefimerida.gr

Τσίπρας: Χειρότερη από κάθε άλλη φορά η κατάσταση στην εκπαίδευση

Τσίπρας: Χειρότερη από κάθε άλλη φορά η κατάσταση στην εκπαίδευση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις συνθήκες έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στην εκπαίδευση χειρότερη από κάθε άλλη φορά, μίλησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση που είχε με τα προεδρεία της ΔΟΕ και της ΟΙΕΛΕ, ο κ. Τσίπρας, τόνισε ότι: «Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι γυρνάμε πίσω πολλά χρόνια. Ο εκπαιδευτικός, απαξιωμένος επαγγελματικά και επιστημονικά, οι τάξεις πολλές φορές χωρίς δασκάλους, με τεράστια προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής».

Μεταξύ άλλων προσέθεσε ότι «πολύ σύντομα οι γονείς και ιδιαίτερα οι λαϊκές οικογένειες θα κληθούν να πληρώσουν από την τσέπη τους, από το υστέρημά τους όμως, τις τεράστιες ελλείψεις, καθώς οι σχολικές επιτροπές δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το πετρέλαιο, τα σπασμένα τζάμια, να πληρώσουν για την καθαριότητα και τη σίτιση στα σχολεία».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε παράλληλα ότι χρειάζεται ένα «ευρύ πανεκπαιδευτικό μέτωπο», καθώς, όπως είπε, οι δάσκαλοι της δημόσιας εκπαίδευσης δεν έχουν σήμερα να χωρίσουν τίποτα από αυτούς της ιδιωτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ