Κάρολ: «Βρήκα ξανά την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα» - iefimerida.gr

Κάρολ: «Βρήκα ξανά την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Ρόι Κάρολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγάπη του για το ποδόσφαιρο βρήκε ξανά στην Ελλάδα ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός μετά από έξι χρόνια στην εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας.

«Πήγα στην Ελλάδα, δούλεψα σκληρά και το απολαμβάνω. Διασκεδάζω και πάλι να παίζω ποδόσφαιρο. Είχα χάσει την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, αλλά τώρα ξαναπαίζω και το ευχαριστιέμαι. Όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, όλα τα άλλα έρχονται», τόνισε αρχικώς ο 35χρονος τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του με την φανέλα του Ολυμπιακού:

«Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να προπονούμαι σκληρά και να δείχνω στον προπονητή μου πως είμαι αρκετά καλός για να αγωνίζομαι. Αφότου έφυγα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άλλαξα 6-7 ομάδες, αλλά τώρα έχω κατασταλάξει. Η οικογένειά μου βρίσκεται στην Ελλάδα κι έχω τακτοποιηθεί εκεί. Ελπίζω να κάνω μία καλή σεζόν επειδή είναι η τελευταία μου χρονιά στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά και να το απολαμβάνω».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ