Μ. Παπαϊωάννου: "Η χώρα χρειάζεται συνενόηση, όχι εκλογές" - iefimerida.gr

Μ. Παπαϊωάννου: "Η χώρα χρειάζεται συνενόηση, όχι εκλογές"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, μιλώντας στο Βήμα FΜ, δήλωσε πως «η χώρα πρέπει να πάει σε συνεννόηση. Πρέπει να συμφωνήσουμε και αυτό δεν είναι κάτι που είναι μόδα τις τελευταίες ημέρες». Επιπλέον, ο βουλευτής του Πασόκ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, υποστήριξε πως η χώρα δεν πρέπει να πάει σε εκλογές, γιατί μία τέτοια εξέλιξη δεν θα λύσει τα προβλήματα, αντιθέτως θα δημιουργήσει περισσότερα. Είπε όμως χαρακτηριστικά πως «αν δεν μπορούν, όμως, τα δύο κόμματα να συνεννοηθούν, τη λύση θα δώσει ο λαός».

Σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, ο κ. Παπαϊωάννου είπε μεταξύ άλλων πως «υπάρχουν ζητήματα που θα έπρεπε να έχουν αντιμετωπιστεί. Αν κάποιος από τους υπεύθυνους βγαίνει προς τα έξω με διαφορετική γραμμή, αυτό περνάει. Υπάρχει ζήτημα και πρέπει να απαντήσουν σ' αυτό οι ίδιοι και ο πρωθυπουργός. Δεν υπάρχουν άλλοι που μπορούν να απαντήσουν σ' αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ