Η Αθηνά Ωνάση επιστρέφει στο Σκορπιό μετά από 14 χρόνια - iefimerida.gr

Η Αθηνά Ωνάση επιστρέφει στο Σκορπιό μετά από 14 χρόνια

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει η Αθηνά Ωνάση - Επιστρέφει στο Σκορπιό μετά από 14 χρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kρουαζιέρα στο Αιγαίο πραγματοποιεί η Αθηνά Ωνάση με τον σύζυγό της Αλβάρο με την πολυτελή θαλαμηγό Leander, ενώ τις επόμενες ημέρες το ζευγάρι αναμένεται να επισκεφεί το Σκορπιό, τον οποίο η χρυσή κληρονόμος έχει να επισκεφθεί 14 χρόνια!

Σύμφωνα με το gossip.tv, η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Νάξο και στην Κω στο πλαίσιο της κρουαζιέρας που κάνουν στα ελληνικά νησιά με την πολυτελή θαλαμηγό Leander, την οποία νοικιάζουν έναντι του ποσού των 450.000 λιρών την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη Real News, ο επόμενος σταθμός του ζευγαριού είναι ο Σκορπιός, αφού η χρυσή κληρονόμος σκοπεύει να αξιοποιήσει το ιδιωτικό νησί των προγόνων της, ώστε να γίνει στο μέλλον ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα παγκοσμίως και να καταστεί τόπος προορισμού για μεγιστάνες και κροίσους.

Οπως σημειώνει η εφημερίδα, για την ενοικίαση του νησιού έχουν δείξει ενδιαφέρον επενδυτές από το Κατάρ, τη Σερβία και τις ΗΠΑ.

Μάλιστα, μία από τις καλύτερες προτάσεις που έχει στα χέρια της η Αθηνά Ωνάση, είναι αυτή του Εμίρη του Κατάρ ο οποίος θέλει να νοικιάσει τον Σκορπιό για 30 χρόνια με σκοπό να τον κάνει έναν τουριστικό παράδεισο για τους πάμπλουτους φίλους του.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά στη ζωή της που η χρυσή κληρονόμος επισκέπτεται το νησί του παππού της, αφού έχει πάει εκεί μόνο δύο φορές ακόμη, μία όταν ήταν οκτώ χρονών και μία δεύτερη λίγα χρόνια μετά, στο μνημόσυνο της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση.

Φωτογραφία από διακοπές του ζεύγους στις Κάννες που είχε δημοσιεύσει το περιοδικό Hello

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ