H Μαντόνα το παράκανε: Εκανε τατουάζ τον Ομπάμα και το δείχνει παντού - iefimerida.gr

H Μαντόνα το παράκανε: Εκανε τατουάζ τον Ομπάμα και το δείχνει παντού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν οι σταρ του Χόλυγουντ στηρίζουν κάποιον δεν κάνουν μισά πράγματα. Απόδειξη, η Μαντόνα, η οποία σε συναυλία της στη Νέα Υόρκη έκανε επίδειξη του νέου τατουάζ της με το όνομα του Μπάρακ Ομπάμα , τον οποίον στηρίζει στις εκλογές.

Την προβολή της Σκάρλετ Γιόχανσον και της Εύα Λονγκόρια που έδωσαν γεύση θηλυκής χάρης μιλώντας στο Συνέδριο των Δημοκρατικών φαίνεται ότι ζήλεψε η Μαντόνα η οποία έκανε ένα βήμα παραπάνω.

Στη χθεσινοβραδυνή συναυλία της στο Yankee Stadium της Νέας Υόρκης η Μαντόνα επέδειξε το τεράστιο τατουάζ με το όνομα του αμερικανού προέδρου στο κάτω μέρος της πλάτης της.

Οι οπαδοί της ξέσπασαν σε ξέφρενα χειροκροτήματα, φωτογράφησαν το τατουάζ και το έστειλαν αμέσως σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ας σημειωθεί ότι η Μαντόνα είχε στηρίξει τον αμερικανό Πρόεδρο και κατά την πρώτη εκλογή του και όπως όλα δείχνουν θα είναι και τώρα, στις εκλογές που θα γίνουν σε 6 μήνες, από τις διασημότερες υποστηρίκτριές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ