Περιπετειώδης καταδίωξη-Τράκαρε το περιπολικό με το όχημα των δραστών - iefimerida.gr

Περιπετειώδης καταδίωξη-Τράκαρε το περιπολικό με το όχημα των δραστών

Περιπετειώδης καταδίωξη-Τράκαρε το περιπολικό με το όχημα των δραστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περιπετειώδη καταδίωξη εξελίχθηκε μία ληστεία, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Καλαμαριά.

Γύρω στις 3.30 τα ημερώματα, δύο ομογενείς, ηλικίας 26 και 27 ετών επιχείρησαν να αφαιρέσουν υπό την απειλή όπλου μία τσάντα που περιείχε 200 ευρώ και έγγραφα από 49χρονο, τον οποίο χτύπησαν με τη λαβή όπλου. Ένας από τους δράστες πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, όμως η μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στο πόδι τον συνεργό του.

Οι δύο δράστες διέφυγαν και καταδιώχθηκαν από περιπολικό της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μέχρι τη Νέα Τρίγλια. Το όχημα των δραστών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το περιπολικό και έπεσε σε καγκελόπορτα οικίας, ενώ οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Ο τραυματισμένος δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο βρέθηκε η τσάντα με το περιεχόμενο και το πιστόλι.

Ο δεύτερος δράστης συνελήφθη τις πρωινές ώρες στο σπίτι του στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ