Μια φιλική ζωδιακή Τετάρτη - iefimerida.gr

Μια φιλική ζωδιακή Τετάρτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γλυκόπιοτη Τετάρτη, που κερνάει όλα τα ζώδια ανεξαιρέτως κουράγιο και ευδαιμονία.

Κριός

Θέλεις να αυξήσεις τα κέρδη σου αλλά δεν βρίσκεις τρόπο και γρυλίζεις σαν κακό αδέσποτο. Όμως η Αφροδίτη σού δίνει χείρα βοηθείας για να ξεφύγεις απ’ όλη αυτή την εντατική μιζέρια και από τις φοβικές σεάνς που κάνεις με τη δυστυχία. Κάτι καλό συμβαίνει εκεί έξω, πήγαινε να το δεις.

Ταύρος

Νιώθεις σαν να ήπιες δέκα redbull μαζεμένα. Έχεις όρεξη, κέφι, μπρίο, και νομίζεις ότι στους ώμους σου μπορείς να σηκώσεις όλο τον κόσμο. Οκ, είσαι κατά τι υπερβολικός, όμως στην προκειμένη περίπτωση η υπερβολή φωτίζει την αλήθεια. Ολέ!

Δίδυμος

Ενώ η «ένταση» συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και τα δόντια σου τα τρίζεις και στον ύπνο και στον ξύπνιο σου, αίφνης αποφασίζεις (επιτέλους) να είσαι πιο ευδιάθετος και high, και όλο αυτό σου βγαίνει σε καλό γιατί όσο πιο θετική είναι η προσέγγισή σου στα πράγματα τόσο εκείνα βελτιώνονται. Η Αφροδίτη σού κάνει τα γλυκά μάτια. Είναι ευκαιρία και στα ερωτικά να βελτιώσεις τις κακοτεχνίες του χθες.

Καρκίνος

Γίνεσαι πιο κοινωνικός, πιο ευχάριστος, πιο ζαμανφού και όλο αυτό βοηθά να αποκοπείς από όλη αυτήν τη μιζερολαγνεία που σε είχε πιάσει και από τη σκουριά που κοντεύεις να πιάσεις από το πολύ μέσα. Ευνοϊκή μέρα για να ξεδιπλώσεις όλα τα φιλόδοξά σου σχέδια, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αφήσεις τον ερωτισμό σου ελεύθερο, χωρίς λουρί.

Λέων

Η εργασία έχει ανοίξει διάπλατα τα σαγόνια της και θυμίζει εκείνα του καρχαρία. Τρέχεις να σωθείς, αλλά βαθιά μέσα σου έχεις τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις, ίσως γιατί ποντάρεις στα εξαιρετικά σου αντανακλαστικά και στην εξαιρετική σου ταχύτητα. Και στον έρωτα πρέπει την ώρα που θα δεις τοίχο (και τον έχεις ήδη δει) να στρίψεις γρήγορα το τιμόνι. Επωφελήσου σήμερα για να αλλάξεις τα πράγματα που περνούν από το χέρι σου.

Παρθένος

Νιώθεις πιο ανεβασμένος, πιο «είμαι στα χάι μου, όταν σ’ έχω πλάι μου», γενικά είσαι σε πολύ καλή φόρμα, και όσο και αν δεν το λες, έρωτας είναι η αιτία. Η Αφροδίτη σού κάνει συμπαντικές πλάτες και μπορείς να κάνεις μια σούπερ ανεβαστική γνωριμία ή γενικά να νιώσεις ότι αλλάζεις δέρμα στον έρωτα. Pas mal. Kαι στα εργασιακά η μέρα δεν είναι κακή, παρόλο που έχει πολλά γκάζια. Στις κακοτοπιές, άνοιξε ομπρέλα.

Ζυγός

Θέλεις σώνει και καλά να δεις μια άνοιξη και στο πορτοφόλι και επειδή δεν έχεις ακόμα αύξηση στα έσοδα, είσαι κάπως με τα μούτρα στο πάτωμα. Μάθε να περιμένεις, μάθε να έχεις στρατηγική, μάθε να μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν τη δική σου δουλειά. Ο έρωτας έχει ένα πιο βολικό σχήμα και, είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, είναι το καταφύγιό σου.

Σκορπιός

Ως εδώ και μη παρέκει λες, και το εννοείς, και κάποια πράγματα που δεν τραβάνε στην ανηφόρα τα εγκαταλείπεις στα κρύα του λουτρού. Εύγε, κατάφερες επιτέλους και απομόνωσες το συναίσθημα από τη λογική και τα πράγματα τα χειρίζεσαι με χειρουργική ακρίβεια και χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς. Καιρός ήταν! Καιρό έχεις να δεις να ανθίζουν στον κήπο σου λέλουδα.

Τοξότης

Αφού βαρέθηκες κι εσύ ο ίδιος τις επαναλήψεις σου και κυρίως το σταματημένο σου εγώ, είπες να αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Ναι, θέλεις να ξεκινήσεις με ένα ταξίδι και δεν είναι άσχημη ιδέα, αφού το ταξίδι ενεργοποιεί όλα σου τα καλά κομμάτια και αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι να συνδεθείς με αυτόν τον πιο αισιόδοξο και χαμογελαστό εαυτό.

Αιγόκερως

Αφήνεις κατά μέρος τις αιγοκαιρίσιες σου εμμονές και γίνεσαι πιο ανάλαφρος, πιο αλέγκρος και χαριτωμένος, τόσο που τα υπόλοιπα ζώδια θέλουν να κάνουν πάλι μαζί σου παρέα. Γίνεσαι δηλαδή αυτός ο cool τύπος του ζωδιακού και όλα σήμερα θα γίνονται χωρίς μεγάλο ζόρι. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σού κλείνει γουστόζικα το μάτι και πρέπει να πιάσεις το υπονοούμενο και να δράσεις ανάλογα.

Υδροχόος

Ενώ στη δουλειά ακόμα σιχτιρίζεις και σκέφτεσαι τι καλύτερα που θα ήταν τα πράγματα χωρίς αφεντικά, και χωρίς να κάνεις κι εσύ συνέχεια το αφεντικό στον εαυτό σου και σ’ όλα τα όμορφα και αυθόρμητα πράγματα που έχεις μέσα σου, δεν αφήνεις πιο λάσκα το λουρί. Σε κάθε περίπτωση, σου έχει βγει ένα αντιεξουσιαστικό πρελούδιο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις σχέδια και ιδέες που ήθελες εδώ και καιρό και δεν σου δινόταν η ευκαιρία. Τώρα που σου δόθηκε λοιπόν, για να δούμε τι θα κάνεις. Και στον έρωτα θα νιώσεις μετά από πολύ καιρό ότι φοράς το νούμερο που σου ταιριάζει. Εύγε.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε κάνει να θυμηθείς τους βυθούς που κουβαλάς και όλη τη δυναμική σου. Τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και έχεις αρχίσει και σου αρέσεις. Έτσι όπως συμφιλιώνεσαι με το εγώ σου, τα πράγματα έχουν πάρει μια πολύ πιο αισιόδοξη τροπή, και όπου να ‘ναι θα δεις κι ένα ηλιοβασίλεμα μέσα στην κρεβατοκάμαρά σου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ