Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Κεδίκογλου για την ομιλία Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Κεδίκογλου για την ομιλία Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη

ΣΥΡΙΖΑ: Θλιβερή εικόνα ενός κρυπτόμενου πρωθυπουργού – Κεδίκογλου: Ο Σαμαράς στα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία «θλιβερή εικόνα ενός κρυπτόμενου πρωθυπουργού», έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ, δηλώσεις που προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αφορμής δοθείσης της ομιλίας του πρωθυπουργού σχολίασε ότι: «Η θλιβερή εικόνα του κρυπτόμενου πρωθυπουργού και της άρον –άρον άφιξης και αναχώρησής του από τη Δ.Ε.Θ. μιλά από μόνη της και αποτυπώνει την κοινωνική απομόνωση με την οποία είναι αντιμέτωπος ο ίδιος και η κυβέρνησή του».

Στην συνέχεια η Αξιωματική Αντιπολίτευση στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος, έκανε λόγο για μία πολιτική η οποία καταστρέφει την χώρα, αποδομεί την Ευρώπη και οδηγεί στον εκτροχιασμό, και την γνωρίζουν όλοι.

Άμεση ήταν ωστόσο η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος τόνισε πως: «Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σταθεροποιεί την Ελλάδα στην Ευρώπη. Δεν θα επιτρέψει να την οδηγήσουν στο δρόμο της Αργεντινής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ