Αβραμόπουλος: Το καθεστώς του Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί - iefimerida.gr

Αβραμόπουλος: Το καθεστώς του Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί

Αβραμόπουλος: Το καθεστώς του Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κρίση και η εμφύλια σύρραξη στην Συρία ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα συζήτησης στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διεξάγεται στην Πάφο.

«Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ξεκάθαρο ότι το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», είπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Παράλληλα ο υπουργός Εξωτερικών απηύθυνε κάλεσμα προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία και η τραγωδία που στοιχίζουν καθημερνά χιλιάδες ζωές.

Παράλληλα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, για το εάν η Ένωση μπορεί να διαδραματίσει κάποιον ρόλο για να εξευρεθεί λύση στο ζήτημα της Συρίας, ο υπουργός Εξωτερικών είπε πως το ενδεχόμενο αυτό θα συζητηθεί τις επόμενες εβδομάδες και θα ληφθούν τελικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ