Κινέζοι αντέγραψαν το iPhone 5, πατένταραν το design και τώρα μηνύουν την Apple [βίντεο] - iefimerida.gr

Κινέζοι αντέγραψαν το iPhone 5, πατένταραν το design και τώρα μηνύουν την Apple [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γίνεται ο αντιγραφέας να μηνύσει τον πρωτοπόρο; Στον κόσμο της τεχνολογίας όλα γίνονται! Μία κινεζική εταιρεία που αντέγραψε το iPhone 5, ετοιμάζεται να κάνει μήνυση την Apple, επειδή όπως υποστηρίζει «της έκλεψε την σχεδίαση».

Η GooPhone μόλις είδε τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν και απεικόνιζαν το νέο iPhone, σχεδίασε μία ολόιδια συσκευή με το όνομα GooPhone i5. Από άποψη σχεδίασης είναι ολόιδιο με το iPhone 5 καθώς, διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, διχρωμία στο πίσω μέρος, κάμερα μπροστά κλπ.

Ωστόσο από άποψη λογισμικού δεν δεν έχει καμμία σχέση με την συσκευή της Apple, αφού τρέχει Android 4.1 Jelly Bean.

Η συγκεκριμένη εταιρεία πρόλαβε και «πατένταρε» τον σχεδιασμό της συσκευής της στην Κίνα και τώρα ετοιμάζεται να μηνύσει την ίδια την Apple!

Σύμφωνα με το cnet.com, η αμερικανική εταιρεία κάνει ό,τι μπορεί για να... αντιμετωπίσει αυτήν την κάπως απροσδόκητη κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ