ΣΥΡΙΖΑ: Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της ΝΔ στερούνται σοβαρότητας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της ΝΔ στερούνται σοβαρότητας

ΣΥΡΙΖΑ: Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της ΝΔ στερούνται σοβαρότητας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα πως η χώρα μας θα έπρεπε να έχει γίνει Αργεντινή.

Ο κ. Τσίπρας μιλώντας στο κοινοβούλιο είπε πως εάν ακολουθούσαμε το παράδειγμα της χώρας της Λατινικής Αμερικής, θα ήταν καλύτερα, γιατί εκεί οι άνθρωποι μπορεί να πείνασαν στην αρχή, αλλά τουλάχιστον διατήρησαν την αξιοπρέπειά τους. Εδώ και θα πεινάσουμε τελικά και θα έχουμε χάσει την αξιοπρέπειά μας, υπογράμμισε.

Η Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις αυτές με ανακοίνωσή της απάντησε πως «ο κ. Τσίπρας εύχεται η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, όπως η Αργεντινή. Του θυμίζουμε ότι ο αντίστοιχος "Τσίπρας" στην Αργεντινή εγκατέλειψε τη χώρα του με ελικόπτερο».

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο κομμάτων όμως συνεχίζεται με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τονίζει πως οι δηλώσεις από την Νέα Δημοκρατία αποκαλύπτουν «ποιος βρίσκεται πίσω από την οργανωμένη συκοφαντική επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ». «Ενόψει των νέων βάρβαρων μνημονιακών μέτρων, το έγκλημα που συντελείται εις βάρος των μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού δεν συγκαλύπτεται από επικοινωνιακά τεχνάσματα που στερούνται σοβαρότητας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ