Γεωργιάδης: Φτιάξτε δημόσιες τουαλέτες σκύλων –Μανιτάκης: Δεν είναι δουλειά μου - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Φτιάξτε δημόσιες τουαλέτες σκύλων –Μανιτάκης: Δεν είναι δουλειά μου

Γεωργιάδης: Φτιάξτε δημόσιες τουαλέτες σκύλων –Μανιτάκης: Δεν είναι δουλειά μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανερά ενοχλημένος από την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η Αθήνα με τα ενοχλητικά περιττώματα των σκύλων να βρίσκονται σε πολλά σημεία της πόλης είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με ερώτησή του προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά την δημιουργία «ειδικών κάδων και χώρων περιττωμάτων κατοικίδιων ζώων στα αστικά κέντρα της χώρας».

Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να δημιουργηθούν οι ειδικοί χώροι ώστε να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες τους όταν τα συνοδεύουν σε εξωτερικούς χώρους και ιδίως τη νύχτα» και να σταματήσουν τα πεζοδρόμια να μετατρέπονται σε «ναρκοπέδια» για τους ανυποψίαστους διαβάτες.

Ο υπουργός Διοικητηικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης απάντησε γραπτώς τον κ. Γεωργιάδη ότι δεν είναι αυτός αρμόδιος για το θέμα και τον παρέπεμψε στα υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Τα τελευταία έτη ολοένα και περισσότερο πυκνώνουν οι διαμαρτυρίες πολλών κατοίκων πού διαμένουν στα μεγάλα αστικά κέντρα για το πρόβλημα πού δημιουργείται από τα περιττώματα των ζώων πού δυστυχώς βρίσκονται διασκορπισμένα τόσο σε δρόμους και πεζοδρόμια όσο και σε πάρκα. Εντούτοις, για την άμεση λύση του προβλήματος θα μπορούσαν οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας μας να τοποθετήσουν ειδικούς κάδους περιττωμάτων ή ακόμη και ειδικούς χώρους για τα κατοικίδια ζώα ώστε να διευκολυνθούν οι Ιδιοκτήτες τους όταν τα συνοδεύουν σε εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Θα υπάρξει κάποια Διάταξη απο τις αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε να ορίζει την τοποθέτηση ειδικών κάδων ή την δημιουργία ειδικῶν χώρων για όλους τους μεγάλους Δήμους της χώρας μας»;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ