Οι υδρογονάνθρακες βασικό θέμα στη συζήτηση Παναγιωτόπουλου - Νετανιάχου - iefimerida.gr

Οι υδρογονάνθρακες βασικό θέμα στη συζήτηση Παναγιωτόπουλου - Νετανιάχου

Οι υδρογονάνθρακες βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ Παναγιωτόπουλου - Νετανιάχου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αμυντική συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, αλλά και το ζήτημα των υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, τέθηκαν επί τάπητος κατά την συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας υπουργός χαρακτήρισε την συγκεκριμένη συνάντηση «εποικοδομητική» καθώς και πολύ χρήσιμη, ενώ τόνισε πως «είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο τις καλές σχέσεις αμυντικής συνεργασίας, μεταξύ των άλλων και στον τομέα της συνεργασίας, στην παραγωγή εξοπλιστικού υλικού, σε κοινά στρατιωτικά προγράμματα, σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και σε άλλους τομείς».

Η επίσκεψη αυτή στο Ισραήλ εντάσσεται σύμφωνα με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στο πλαίσιο δημιουργίας σταθερού περιβάλλοντος στην περιοχή μας, καθώς και ασφάλειας, καλής γειτονίας, ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας, «για να μπορέσει να αποδώσει η μεγάλη εθνική προσπάθεια που καταβάλλει αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο ο ελληνικός λαός».

«Αυτή την πολιτική, την πολιτική ασφάλειας για τη χώρα μας, είμαι εδώ στο Ισραήλ για να προωθήσω με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Σημειώνεται ότι αύριο ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ